Doe mee, denk mee, praat mee

Doe mee!

 

Via dit platform vragen we je om mee te denken over de ontwikkelingen in de land- en tuinbouw in Gelderland. Jouw bijdrage kan ons helpen bij het maken van de juiste keuzes. Dit kan in de vorm van het plaatsen van een stelling, discussie, blog, artikel of een reactie hierop.

Gelders Plussenbeleid

Momenteel leggen we het accent op de beleidsontwikkeling voor het Gelders Plussenbeleid. Jouw mening over dit onderwerp is zeer waardevol voor ons. Wij nodigen je uit om de komende maanden dit beleid mee vorm te geven. Hiervoor moet je eerst een profiel aanmaken.

Profiel aanmaken

Ingediende ideeën

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Ingediende ideeën","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":true,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}